I drivhusene står snorlige rækker af krydderurter, kartofler og kål. Og på arealerne udenfor står tilsvarende rækker af alt fra hvidløg til nelliker og salat.

Stedet er Høsteriet i Hjortshøj nord for Aarhus, der er et lille økologisk landbrugsgartneri, hvor der dyrkes grøntsager efter regenerative principper. Det vil sige dyrkning uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler, ligesom jorden dyrkes med minimal jordbearbejdning og med mange efterafgrøder.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Debat