Bakterier bliver resistente - også over for naturlige stoffer
- Det er tankevækkende at læse, hvordan man, i Effektivt Landbrugs tema lørdag den 12. marts om »færdigfoder og additiver«, tilsyneladende ukritisk falder på halen over nye »naturlige stoffer« fra ramsløg, hvidløg, tyttebær og ribs, skriver debattøren John Haugegaard.

- Den unikke situation, vi har i Danmark, er ikke kommet af sig selv, og vi skal fortsat arbejde for den. Og det gør vi ikke ved at erstatte de gamle stoffer med nye, selvom vi i tidens ånd kan kalde dem »naturlige«. Vi skal derimod fastholde de gode dyder, som har gjort Danmarks svineproduktion verdensberømt, skriver debattør John Haugegaard. Privatfoto
Af John Haugegaard, svinedyrlæge, formand for Den Danske Dyrlægeforenings Faggruppe Svin
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her