bannerPos

Fraråder landmænd at lave all inclusive-aftaler

Leasingrådgiveren Jackie Vest Olsen opfordrer landmænd, der vil lease en maskine, til at erkende, at ingenting forbliver status quo. Derfor er det vigtigt at indbygge fleksibilitet i leasingaftalen og opnå viden om alle økonomiske forhold i den, inden man skriver under. Arkivfoto

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
12-09-2019 16:56
Det lyder trygt og nemt at medtage service på maskinen i leasingkontrakten. Men reelt øger du uigennemskueligheden og stavnsbinder dig i en uopsigelig periode, lyder det fra en leasingrådgiver.

Lad være med at indgå en såkaldt all inclusive-leasingaftale, hvor du betaler en fast ydelse, der dækker det hele: driftsomkostninger til service, reparationer, m.v., pr. styk eller tidsenhed i en fastlagt periode.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

JCB læsser nyheder op på Agritechnica

Opgraderinger, nyheder, simulatorer. Der er masser af interessante ting på JCBs stand på Agritechnica. Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen, viser frem.

Rotorklipper bliver væsentlig kraftigere

Spearhead forhandles i dag af de seks Danish Agro maskinforretninger i Danmark. På Agritechnica blev en ny Multicut 630 rotorklipper lanceret.

Sølvmedalje giver GreenTec-opfindelse enorm opmærksomhed

For 12 år siden hentede Kolding-firmaet hæder i Hannover. Nu gentager historien sig, mens kunder strømmer til standen. Det samme gør ordrerne.

Kartoffeloptager klar til marken

Den to-rækkede optager Grimme EVO 280 med otte tons tank er nu i fuld produktion.
Side 1 af 1690 (33782 artikler)Prev1234567168816891690Next