bannerPos

Fraråder landmænd at lave all inclusive-aftaler

Leasingrådgiveren Jackie Vest Olsen opfordrer landmænd, der vil lease en maskine, til at erkende, at ingenting forbliver status quo. Derfor er det vigtigt at indbygge fleksibilitet i leasingaftalen og opnå viden om alle økonomiske forhold i den, inden man skriver under. Arkivfoto

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
12-09-2019 16:56
Det lyder trygt og nemt at medtage service på maskinen i leasingkontrakten. Men reelt øger du uigennemskueligheden og stavnsbinder dig i en uopsigelig periode, lyder det fra en leasingrådgiver.

Lad være med at indgå en såkaldt all inclusive-leasingaftale, hvor du betaler en fast ydelse, der dækker det hele: driftsomkostninger til service, reparationer, m.v., pr. styk eller tidsenhed i en fastlagt periode.

Så klart lyder rådet fra leasing-rådgiveren Jackie Vest Olsen, Visivo, der oplever et hav af problemer med all inclusive-aftalerne i andre brancher.

- De har igennem de seneste 25 år skabt massive problemstillinger i sæ

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next