bannerPos

Rådgiver: Det er nu man skal investere i solceller

Anette og Claus Pedersen fyldte for fem år siden taget med solceller i Øster Hurup. Siden er solcellerne halveret i pris. Virksomhedsrådgiver Jacob Frey Hansen fra Agri Nord mener, at det derfor kan være en fornuftig investering netop nu med et stabilt afkast.

Tenna Bang

Redaktør, LandbrugNord
15-06-2019 09:50
Prisen på solceller er omkring halveret på fem år og samtidig er effektiviteten steget. Det gør solceller til en interessant investering lige nu, mener Agri Nord, som på torsdag inviterer til konference om solceller.

For fem år siden var der en tilskudsordning til solceller, som flere sprang på. En af dem var Claus Pedersen, som sammen med Anette driver en svineproduktionsejendom med 550 søer og produktion af 5.000 slagtesvin om året ved Øster Hurup på Nordjyllands østkyst.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next