Semler Agro viser de små modeller frem

Det er første gang, at Semler Agro er med på Agro Nord – noget de gør for at møde deres kunder og være mere synlige.

- Det er første gang, at vi skal med, og det er rent og skær for at være mere synlige i området, fastslår Jacob Bach, afdelingsleder for Semler Agro i Himmerland og Trige om deres deltagelse på Agro Nord og tilføjer:

- Der kører rigtig mange John Deere i Himmerland – men vi vil gerne være endnu mere kendte.

Standen på Agro Nord bliver kun på ni kvadratmeter og dermed ikke så stor.

- Det bliver nogle borde og en kop kaffe. Det var det, der var muligt, da der har være rimelig stor efterspørgsel på stande, forklarer Jacob Bach, som havde håbet på en større stand.

- Det kunne have været fint at have noget med, men vi skal møde vores kunder – det er det, som er det vigtigste lige nu, påpeger han.

Selvom man ikke får de helt store John Deere-traktorer at se på standen, lover Jacob Bach, at der nok skal være noget at komme efter.

- Det er helt vildt det merchandise, John Deere har. Og det er noget, vi tager med, selvom det nok mest trækker de små størrelser til standen, fortæller han og ser frem til en snak med både nye og eksisterende kunder.

Er man mere interesseret i de store modeller, er Semler Agro således også klar til at tage en snak om det over en kop kaffe, hvis man ikke allerede er én af de kunder, der har sikret sig en ny traktor til foråret.

- Der er rimelig godt gang i hjulene – og vi har mange nye traktorer på vej hjem, siger Jacob Bach.

 

Mød Semler Agro stand 826

 

 

Læs også