Hobro Dyrskue er tilbage

Lørdag den 4. juni vender Hobro Dyrskue tilbage med fuld kraft.

Det bliver første gang nogensinde, at Hobro Dyrskue byder velkommen den første lørdag i juni. Tidligere har det traditionsrige skue lagt midt i sommerferien, men efter mange overvejelser har man valgt, at Hobro Dyrskue fremadrettet altid vil være at finde på Ambupladsen i Hobro den første weekend i juni.

I år er det den 4. juni, og skuet kan byde på en totalt fyldt erhvervs- og maskinudstilling, som i år kan glæde sig over, at omrokering på pladsen har gjort, at alle udstillere er samlet samme sted.

- Vi garanterer, at pladsen kommer til at summe af liv hele dagen og glæder os til dette års generalprøve. Næste år er der 150 års jubilæum, så mon ikke vi kan få tingene kørt i stilling til noget endnu vildere næste år, siger Birthe Balle, som er eventmanager og kasserer for skuet.

Der er 177 dyr tilmeldt til dyrskuet og 40 erhvervs- og maskinudstillere på pladsen. Og ikke kun dyrene kan vinde ærespræmier. I år beder Hobro Dyrskue publikum om hjælp til at kåre Årets PublikumsMagnet en ny sjov ærespræmie, der skal bringe smil frem på læberne blandt alle deltagere.

Tilmeldte dyr

Hobro Dyrskue

Malkekøer 72

Holstein 71

Jersey 1

Kødkvæg 57

Murray Grey 8

Blonde 8

Limousine 16

Angus 7

Simmental 5

Charolais 8

Grauvieh 5

Heste 35

Fjordhest 4

Shetlandspony 20

Islandsk hest 4

Connemaara 1

Oldenborg 1

Frieser 1

Dartmoor 1

Knabstrupper 2

Welsh 1

Får 13

Texel 7

Landrace 2

Islandsk får 4

Læs også