140-års jubilar med på dyrskuet

DeLaval planlægger med ny fabrik at øge produktionskapaciteten af automatiske malkningsrobotter for at møde den stigende efterspørgsel fra kunder. Virksomheden, der i år markerer sit 140-års jubilæum, er repræsenteret blandt erhvervsudstillerne på Det Sønderjyske Fællesdyrskue.

140 år og stadig i rivende udvikling – DeLaval opfører i år en helt ny fabrik til at øge produktkapaciteten for automatiske malkerobotter. Foto: DeLaval

Automatisk malkning fortsætter med at vokse i hele verden. Samtidig har DeLaval oplevet en positiv respons fra kunder på DeLaval VMS™ serien med automatiske malkerobotter.

De to faktorer har ført til, at DeLaval investerer for at øge sin produktionskapacitet af automatiske malkesystemer med 50 procent.

Delaval er samtidig repræsenteret som erhvervsudstiller i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

Det nye anlæg til VMS-produktion skal bygges med tanke på øget effektivitet ved at benytte optimerede og automatiserede processer.

Behovet for højere produktivitet på gårde og mere mangel på arbejdskraft har gjort, at automatisk malkning er vokset i popularitet.

- Den høje efterspørgsel vi har set for vores VMS serie de seneste år, og den fremtidige forventede efterspørgsel er årsagen til denne investering, siger Paul Löfgren, DeLavals President & CEO, der uddyber:

- Vi har set forbedringer og ændringer i mælkeproduktionen gennem vores firmas mangeårige historie, og behovet for at producere mælk på en mere bæredygtig måde bliver stadig vigtigere. Investeringen er en fantastisk mulighed for os til fortsat at udvikle værdifulde løsninger til at forbedre mælkeproduktion sammen med vores kunder – verdens landmænd.

140-års jubilæum

I år markerer DeLaval et historisk kapitel med sit 140-års jubilæum.

Lige siden virksomheden blev etableret i april 1883, har DeLaval fokuseret på løsninger, der hjælper mælkeproducenter og deres dyr. Det fokus lever videre i dag.

- Det er vores rolle at gøre mælkeproducenters liv nemmere og bedre gennem innovation, kvalitet og engagement. Det betyder, at vi skal finde bæredygtige måder at drive landbrug på, så de kan få succes og til gengæld forsyne verden med nærende fødevarer nu og i fremtiden, siger Paul Löfgren, DeLavals President & CEO.

I dag har DeLaval 4.500 medarbejdere og aktiviteter i mere end 100 lande. DeLaval er en del Tetra Laval Group. Læs mere på delaval.com

Læs også