Mød Camilla fra »Alene i Vildmarken«

Camilla Varming Nielsen, der er kendt fra TV-programmet »Alene i Vildmarken« tager dig med på en overlevelsestur, når hun holder oplæg på dyrskuet.

»Hellere dø end at overleve«

Sådan lyder titlen på det oplæg, som den 35-årige Camilla Varming Nielsen, der er kendt fra TV-programmet »Alene i Vildmarken« holder lørdag klokken 12 i Parken på dyrskuepladsen.

I dette oplæg vil Camilla tage dig med på overlevelsestur, og dele ud af sin alternative tilgang til overlevelse. Hun vil ikke bare fortælle om sin overlevelse i vildmarken, men tage vildmarken med hjem i stuerne, på arbejdet og i hverdagen. For noget af det Camilla lærte på sin tur i vildmarken var, at den fornemmelse hun sad med, når hun skulle overleve alene i den rå natur, var den samme, som hun havde derhjemme.

De fleste kan genkende følelsen af overlevelse eller hamsterhjul fra deres eget liv. Camilla vil sætte spørgsmålstegn, ved den måde vi lever og tænker på, og håber at hun kan inspirere andre til det samme.

- Livet er så smukt og magisk, men hvis jeg bruger hele livet på at være i overlevelsesmode, kan jeg lige så godt lægge mig til at dø. For jeg vil hellere dø end at overleve, lyder det fra Camilla Varming Nielsen.

Til hverdag bor Camilla Varming Nielsen i Krarup på Midtfyn sammen med sin kone Martha, som hun også havde med på sin første tur i programmet fra vildmarken.

Sammen driver parret Fyens Økologi, hvorfra de har et online salg af fynske økologiske råvarer, ligesom de driver butikken ØKOlokal – et »mini supermarked« med økologiske fødevarer.

Læs også