Tæt trekløver i det nord-, midt- og østjyske

Agriteam står stærkt i det jyske – tre tæt forbundne afdelinger tilbyder mægler-erfaring og ekspertise i hele det nord-, midt- og østjyske område.

Samarbejdet mellem Agriteam Viborg/Aars, Agriteam Storvorde og Agriteam Randers ApS, som har været selvstændig siden 1.  marts, har i den grad vist sig at virke.

Teamet består af Ib Bjerregaard, som er indehaver og direktør, foruden ejendomsmægler, MDE. Han er oprindeligt uddannet agronom og har arbejdet som kvægrådgiver i en årrække, ligesom han også har haft egen gård. Den blev senere solgt, og Ib Bjerregaard tog mægleruddannelsen.

-  Jeg har altid gået op i ejendomsmæglerbranchen og i salg, forklarer Ib Bjerregaard om karriereskiftet.

Teamet består foruden Ib Bjerregaard af landbrugsformidler Poul Skalborg, som er ejendomsmægler MDE, indehaver, Bettina Sæderup, og Camilla Mia Madsen, der er sagsbehandler.  Og endelig seneste skud på stammen Bernt Villadsen, der er ejendomsmægler, MDE og startede som afdelingsleder og fra 1.  marts har været indehaver af den nye Randers-afdeling.

Pr. 1 april har Bernt Villadsen ansat Cecilie Hansen til rollen som sagskoordinator i Agriteam Randers ApS.

Dækker stort område

Agriteam Viborg/Aars var tidligere kendt som det selvstændige mæglerfirma Jens Laurits Poulsen i Aars. I dag dækker afdelingen sammen med afdelingerne i Storvorde og Randers hele den »nordlige halvdel« af Jylland, der tæller betydelige kommuner og områder som Skive, Viborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariager Fjord, Randers, Thisted, Aalborg, Holstebro, Frederikshavn, Jammerbugt og mange flere.

Seneste skud på stammen er udvidelsen med den relativt nye Randers-afdeling, der dækker dele af det østjyske område – herunder hele det store landbrugstunge Djursland. Og i spidsen for den afdeling står Bernt Villadsen, der med 16 år som selvstændig landmand indtil 2017, kender erhvervet rigtig godt.

-  Livet som selvstændig landmand var lidt presset, forklarer Bernt Villadsen om karriereskiftet – et skifte som han ikke har fortrudt.

-  Det er fedt at være med til at starte noget nyt op, og jeg er blevet taget rigtig godt imod og har fået god hjælp af fra kollegerne i Agriteam, slutter han.

Læs også

Nu kan du klage over gamle ejendomsvurderinger
Lavbundsjord gives tilbage
Cheføkonom: Generationsskiftet i landbruget kører ok
Seges-chef: Generationsskiftet er fortsat udfordret
- Landbruget er udsat for mange potentielle risici
Rådgiver: Særligt én gruppe bedrifter er fortsat svære at sælge