bannerPos

Ny obligation med 1 procent pålydende rente i 30 år

Udfordringen er, at det umiddelbare driftsresultat og likviditeten forringes her og nu ved at vælge lang fast rente. På den anden side reduceres rentefølsomheden, og egenkapitalen beskyttes, skriver landbrugsdirektøren i Nykredit. Foto: Colourbox

AF: POUL ERIK JØRGENSEN

LANDBRUGSDIREKTØR NYKREDIT
02-04-2019 10:00
Obligationerne med 1 procent pålydende rente kan være en god anledning til, at du genovervejer din finansieringsstrategi.

Så blev der åbnet en 30-årig fastrenteobligation med afdrag og med 1 procent pålydende rente.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Weidemann tilbyder yderligere to læssere

I Hannover præsenterer Weidemann to modeller mere i den store læsseserie. De knækstyrede læssere i 90-serien omfatter nu tre forskellige modeller.

Øger presningsgraden med 22 procent

New Holland har en ny storballepresser med på Agritechnica-standen, BigBaler 1290 High Density, som opnåede en sølvmedalje.

Insekter som foder og fødevarer

Det kan blive insekter og larver, der kan blive en af fremtidens løsninger på en mere bæredygtig og klimavenlig fødevare-udfordring. Hos Teknologisk Institut arbejder man intenst med insekter til både foder og fødevarer.

JCB læsser nyheder op på Agritechnica

Opgraderinger, nyheder, simulatorer. Der er masser af interessante ting på JCBs stand på Agritechnica. Dennis Faurby, markedschef hos Nicolaisen & Larsen, viser frem.

Rotorklipper bliver væsentlig kraftigere

Spearhead forhandles i dag af de seks Danish Agro maskinforretninger i Danmark. På Agritechnica blev en ny Multicut 630 rotorklipper lanceret.

Sølvmedalje giver GreenTec-opfindelse enorm opmærksomhed

For 12 år siden hentede Kolding-firmaet hæder i Hannover. Nu gentager historien sig, mens kunder strømmer til standen. Det samme gør ordrerne.

Kartoffeloptager klar til marken

Den to-rækkede optager Grimme EVO 280 med otte tons tank er nu i fuld produktion.
Side 1 af 1690 (33785 artikler)Prev1234567168816891690Next