bannerPos

Døjede med foderproblemer i sommer

I sommer havde Henrik Svendsen flere problemer med at få minkene til at æde foderet. Problemet blev dog løst.

AF: LASSE EGE PEDERSEN

NYHEDSREDAKTØR, EFFEKTIVT LANDBRUG
08-10-2019 12:09
Minkene hos Henrik Svendsen ville i flere omgange i løbet af sommeren ikke spise foderet. Det var anledning til øget frustration, øget arbejde og øgede omkostninger. Nu er problemet dog løst.

Lige nu er minkavler Henrik Svendsen fra Hvalsø inde i en periode med helt almindelig daglig pasning. Den varer frem til pelsningen i november.

- Lige nu er er det ligesom at have slagtesvin. Det handler om at sørge for at få dem til at æde og vokse så meget som muligt, fortæller Henrik Svendsen.

Alt er dog i den seneste tid ikke forløbet helt efter planen. Netop foderet til minkerne har faktisk været en af de ting, som har kunnet f&

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.
Side 1 af 1851 (37003 artikler)Prev1234567184918501851Next