Spaniens største landbrug: Farmens vindruer er bevidst meget små
- Små druer giver mere skind, som er det, der giver smag og farve og dermed bestemmer kvaliteten af den færdige vin, fortæller planteavlskonsulenten ude i marken.
Der er vin overalt i Spanien.
Langt det meste høstes med den høje vin-høster fra særlige maskinstationer til oplagring i ståltanke.
Og så er der de mere specielle vine.
Som de 64 hektar på Dehesa de los Llanos-farmen, hvor små druer høstes med hånden.
Høsten er i gang, da Effektivt Landbrug er på besøg for nylig.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her