Normalt sendes de slagteklare dyr på aktion, hvor slagteriernes opkøbere kommer og byder på dyrene.

- Men vi er så store, at opkøberne kommer direkte her på farmen og byder på vores dyr, fortæller han for de lyttende, danske landmænd.

Det sker kun i Iga-regionen og giver en bedre kontant og bedre pris.

- Desuden lægger man mere og mere vægt på sporbarhed, så slagteriet kan fortælle om oprindelsen og farmen. Og landmanden får en direkte feedback fra forbrugerne

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Global Farming