Økologi kendes næsten ikke i Japan
Japan har ingen lovbeskrivelse af økologisk produktion og forbrugerne har stor tilfredshed med og tillid til de japansk producerede fødevarer. – Men økologi kommer nok frem om nogen år og så står vi fra dansk mejeribrug stærkt, vurderer Carsten Nielsen fra Arlas Tokyo-kontor.

Carsten Nielsen er salgsdirektør for Arla Foods i Japan og Korea – her ude på gaden i det travle Tokyo i sidste uge foran bygningen med Arlas kontor. Fotos: Jørgen P. Jensen
Økologi efterspørges ikke i Japan. Og det ændrer sig ikke på kort sigt, vurderer Carsten Nielsen, der er Arlas salgsdirektør i Japan og Korea.
- Danske landmænd kan jo levere, hvis der kommer en direkte efterspørgsel på økologiske
- Danske landmænd kan jo levere, hvis der kommer en direkte efterspørgsel på økologiske
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her