Studietur til Brasilien og Argentina

Landbrug, natur og kultur er meget anderledes i Brasilien og Argentina på grund af helt andre klimatiske og politiske betingelser. Nu er der en chance for at opleve det på en studietur fra 18. november til 1. december i år.

Nu er der en chance for at opleve brasiliansk og argentinsk landbrug på en studietur fra 18. november til 1. december i år.

Turen starter for alvor, når vi lander i millionbyen Rio de Janeiro, som blandt andet byder på den verdensberømte Copa Cabana-strand. Vi skal opleve flere af byens største seværdigheder – for eksempel Sukkerbjerget og den berømte Kristus-figur på en bjergtop højt oppe over byens tage.

Ude af byen besøger vi et stort, historisk landbrug, der er nænsomt istandsat og drives økologisk med malkebøfler, græsning og grønsager.

Efter godt to dage i og omkring Rio de Janeiro flyver vi til Foz do Iguazu, hvor vi oplever de storslåede vandfald fra både den brasilianske og argentinske side. Og vi skal ud at sejle på floden i store gummibåde meget tæt på vandfaldene. Vi skal også besøge verdens næststørste vandkraftværk Itaipu.

Fedekvæg og frøavl

Efter de gigantiske oplevelser kører vi videre sydpå i bus, hvor vi undervejs mod Buenos Aires besøger en meget stor teplantage, der dyrker den såkaldte mate, der drikkes af alle argentinere.

Ved ankomsten til Buenos Aires sejler vi en tur i Tigre-deltaet og skal bagefter på en sightseeing til de mest unikke seværdigheder. Et tangoshow er også med, før vi kører ud på pampassen for at besøge farme, en feedlot med opfedning af kvæg, en frøavler og landbrug med forskellige, typiske produktioner.

Som rejseleder deltager tidligere chefredaktør Niels Damsgaard Hansen på hele turen. Han sørger sammen med de lokale guider for oversættelse ved besøgene og er behjælpelig med råd og vejledning fra tilmelding til turen slutter.

Turen koster inklusiv helpension 29.995 kroner med helpension i delt dobbeltværelse. Se det detaljerede program med tilmeldingsblanket på www.rejsogoplev.dk eller ring til Niels Damsgaard Hansen på mobil 51 41 71 58 eller skriv til niels@rejsogoplev.dk.

jpj

Læs mere om Global Farming

Effektivt Landbrug har gennem de sidste 10 år rejst kloden rundt og besøgt landmænd i bl.a. Sydamerika, New Zealand, Uganda, Cambodia og Indien.

Læs mere her

Læs også