Nyt hestehospital i Vendsyssel

Eskjær Hovedgård ved Sindal kommer snart til at rumme et hestehospital, som vil tilbyde alle moderne faciliteter indenfor feltet.

- Vores indtræden i Vetgruppen har åbnet for nye muligheder, som vi ikke har haft før. Vi har derfor valgt at indgå i et tæt samarbejde med hestedyrlægerne fra Lendum, lyder det fra dyrlægerne Horsedoc på deres Instagram-profil. Samarbejdet blev en realitet den 15. august, hvor der blev etableret en ren hestepraksis med dyrlægerne: Eva Biehl, Elin Hestmann, Søren Slettebo og Mette Hansen.

- Vi flytter sammen på Eskjær Hovedgård, Mosbjergvej 512, 9870 Sindal, som kun ligger 11 kilometer væk fra Lendums nuværende klinik. På Eskjær har vi overtaget lejen af hele den østvendte fløj på cirka 600 kvadratmeter, som vi nu går i gang med at bygge om til hestehospital, fortæller Horsedoc.

Ekspertise fra hele landet

Hvad det kommer til at betyde for hesteejerne har Horsedoc et klart bud på. - Det betyder, at der altid er dedikerede hestedyrlæger på arbejde i Vendsyssel, der kan have fuldt fokus på hestene, understreger de og fortsætter: - Det betyder, at vi med vores tætte samarbejde med Lendum og Vetgruppen generelt vil kunne trække på ekspertise blandt hestedyrlæger i hele Jylland. Hestehospitalet vil blive bygget op til et fuld skala hestehospital med operation og alle moderne faciliteter - kun for heste.

Første spadestik og gratis vaccination

Lørdag den 3. september 2022 inviterer dyrlægerne på åbent hus fra klokken 14 til 17 på Eskjær Hovedgård.

Her vil det være muligt at møde dyrlægerne og se den gamle herregård.

- Selvom vi endnu ikke er begyndt at indrette vores hospitals-faciliterer, vil vi gerne invitere dig til at komme forbi, så du kan se vores kommende hestehospital, og hvor vi så småt allerede nu begynder at tage heste ind til undersøgelser, siger dyrlægerne.

Samtidig giver de mulighed for, at man kan få en gratis vaccine af sin hest, hvis man tager den med på dagen.

Læs også