Frisbjerggaard overtager husdyr-helseprodukter

Foderbutikken i Lumby har nu forhandling i hele landet af Nature First tilskudsfoderet, efter Husdyr-Helse i Ullerslev har haft det i snart 30 år.

Hvidløg er godt for immunforsvaret, også for heste, hunde, høns og kæledyr. I snart 30 år har Ulrik Brejnholt fra Ullerslev gennem sit firma Husdyr-Helse forhandlet hvidløgstilskudsfoderet Nature First, som produceres af en virksomhed i Hjørring, sammen med en række andre urter og naturlige tilskud.

På grund af sin muskelsvind-sygdom har han nu ønsket at afhænde forhandlingen, og hvad var mere oplagt end at give muligheden til en af de trofaste forhandlere og største kunde gennem mange år, Foderbutikken Frisbjerggaard i Lumby.

- Det er spændende og gode produkter, som vi får mange fine tilbagemeldinger for fra vores trofaste kundekreds. Mange blander selv produkterne præcist til deres individuelle behov, også til rideheste, hvor det er på den godkendte liste, siger Lise Ploug Elkjær, der efter seks år som ansat her pr. 1. maj i år har tilendebragt et gradvist generationsskifte med Bent Ole Rasmussen, som startede foderbutikken på sin ejendom Frisbjerggaard i 1997.

Nature First findes som både hvidløgsgranulat, -koncentrat og som hvidløgspasta. Desuden overtager Foderbutikken Frisbjerggaard også Ulrik Brejnholts produkter indenfor loppefrøskaller, rød solhat, hybenpulver mv. samt El Kama sortimentet af vegetabilsk hundefoder.

- Jeg er rigtig tilfreds med at kunne overdrage det til en så aktiv og dedikeret ung pige, og at jeg så nu kan koncentrere mig om mine andre aktiviteter indenfor grøntsager, siger 72-årige Ulrik Brejnholt.

800 kvadratmeter butik

Lise Ploug Elkjær, der er uddannet hippolog og har fem ansatte i den ikke mindre end 800 kvadratmeter foderbutik og tilhørende lager, glæder sig over det nye tiltag, og ser frem til videreudvikling af produktporteføljen.

- Vi lægger stor vægt på rådgivning og samspil med vores kunder, siger hun, og oplyser, at Foderbutikken foruden at have åbent alle hverdage og lørdagen fra 10-12 leverer varer ud på hele Fyn og Trekantområdet.

Desuden drives en webshop, hvor der kan bestilles foder og varer fra det store sortiment til både heste og andre husdyr.

Læs også