HØST-TOUR
Første maltbyg af meget fin kvalitet med 9,5-10,8 procent i protein
- Og med udbytter på op til 8,0 tons pr. hektar i den første maltbyg på Lolland ser det ud til, at vi endelig får et godt maltbyg-år, lyder det fra Overgaard ved Nakskov.

De første partier af maltbyg i 2019 er nu høstet og Rasmus Tanciula, salgskonsulent på Overgaard ved Nakskov, viser her den gode kernekvalitet.
Den første maltbyg har været ventet med særlig spænding i år efter sidste års problemer med kvaliteten og for høje proteintal.
- Vi har nu fået de første maltbygpartier ind, og analyserne ligger rigtig flot både med protein på mellem 9,5 op til 10,8 procent, god sortering og ingen knækkede eller bugsprængte kerner, fortæller Rasmus Tanciula, salgskonsulent på Overgaards nye afdeling Saunsøga
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her