høst-tour

Vi skriver om høsten
- HVER DAG!

Så starter høsten på Langagergaard

Følg med, når 23-årige Mikkel Smedegaard sætter sig i mejetærskeren for første gang i høstsæsonen og høster vinterbyg i første episode af HØST-TOUR 2021.

- Det hele det kører. Her i vinters fik mejetærskeren den helt store service, og lige nu er den en fornøjelse at køre med. Der er ikke noget, jeg ikke kan tærske rent, og det spiller bare.

Sådan lyder det fra 23-årige Mikkel Smedegaard, der smiler til kameraet fra førerhuset i mejetærskeren på Langagergaard. Han fortæller, at han er i gang med at høste en toradet vinterbyg, der hedder ‘Comeback’. Og ved en nærmere inspektion har høsten indtil videre givet gode resultater:

- Jeg synes egentlig, det ser rigtig fint ud. Der er ikke særligt mange knækkede kerner, og stakken er stort set tærsket af, så det er jeg egentlig ganske fint tilfreds med.

Se hele videoen ved at klikke på videoen ovenfor.

 

Læs mere om Høst-Tour

Effektivt Landbrug er endnu en gang landmandens tro følgesvend igennem årets høst. Under konceptet »Høst-Tour« tager vi læseren med rundt i hele landet og dækker årets høst. Bliv klar til høst med Effektivt Landbrugs årlige Høst-Tour, hvor vi sætter fokus på vigtige udviklinger og nyheder, du ikke må gå glip af.

Læs mere her

Læs også