Klumme: Vi skal være glade for og stolte af dansk griseproduktion
Det er træls at konstatere, at flæskesteg igen her op til jul kan købes i butikker for under 20 kroner pr. kg. Det giver ikke respekt for en god vare, og hænger slet ikke sammen med forbrugerforventninger om god dyrevelfærd, skriver Poul Erik Jørgensen i denne klumme.

- Jeg tror ikke, det er en stor andel af befolkningen, der dybfølt er negative overfor griseproduktion og synes, at den skal reduceres meget kraftigt og næsten forsvinde fra Danmark, skriver klummeskribenten. Arkivfoto: Tenna Bang
Af Poul Erik Jørgensen, selvstændig ledelsesrådgiver
Det er træls at se på, hvordan grisekødspriserne udfordres på forskellig vis – senest som følge af fund i Nordspanien af vildsvin smittet med afrikansk svinepest.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her





































