Fire kokke kæmper om fornem pris

For tredje år i træk hylder kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem de danske aspirerende kokke med en talentkonkurrence. De fire deltagere, der skal dyste om titlen som årets »Rising Star«, er nu fundet.

Til februar løber kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem Rising Star 2023 af stablen i Melsted på Bornholm, og de fire konkurrenter går nu i gang med at forberede sig.

De fire talenter, der skal deltage i Sol over Gudhjem Rising Star 2023, er: – Thomas Hust - Hotel Nordlandet, Allinge, – Rebecca Victoria P Siri Corbo - Søllerød Kro, Holte, – Tobias Werner Isaksen - Fasangården, Frederiksberg, – Mads Søholm Jørgensen - Ruths Hotel, Skagen

- Det går forrygende på den danske gastronomiske scene, og vi vil gerne anerkende den nye generation og den enorme talentmasse, som vi har over hele landet, og med talentkonkurrencen Rising Star ønsker vi at inspirere og sætte spot på de unge kokketalenter, så de for alvor kan træde ind i den danske kokkeelite, udtaler Mads Marschall, direktør i Sol over Gudhjem.

Ligesom de forgangne år, bliver der dystet på tid i disciplinerne hovedret og dessert. Til hovedretten udleveres en såkaldt »mystery box« med råvarer til de fire kokketalenter på konkurrencedagen. Til desserten ved deltagerne allerede nu, at de blandt andet skal bruge umodne havtorn eller modne havtorn fra den bornholmske virksomhed Høstet.

Foruden titlen som årets Rising Star 2023, går vinderen hjem med en præmiecheck på 20.000 kroner og kan se frem til en tur til Torino i Italien med den italienske kaffeproducent Lavazza.

Læs også