Kender du årets kvæg-elev?

Har du en kvægelev, som er en god ambassadør for branchen og udviser faglighed, initiativ og nysgerrighed? Så er det nu du skal indstille vedkommende til »Årets elev 2023«.

Har du et godt bud på, hvem der skal bære titlen som »Årets kvægelev 2023«, er det nu, du skal i gang med din indstilling.

Det er Landbrug & Fødevarer Kvæg, der hvert år uddeler en pris som årets elev. Prisen er målrettet elever på landmandsuddannelsen. Den overrækkes 27. februar 2023 i forbindelse med Kvægkongressen, hvor der kåres en vinder blandt tre finalister.

- De unge elever er fremtiden for den danske kvægproduktion, og med denne pris vil vi igen i år fremhæve de særligt dygtige og initiativrige elever, som kommer til at gøre en positiv forskel inden for eksempelvis bæredygtighed og dyrevelfærd i kvægproduktionen mange år frem, siger Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg.

Vinderen modtager 6.000 kroner. Finalist nr. 2 og 3 modtager hver 2.000 kroner. Alle bedrifter og skoler med landmandsuddannelsen, der har/har haft elever (1. HF eller 2. HF) ansat i perioden 1.8.2022 til 1.3.2023, har mulighed for at indstille én eller flere elever pr. bedrift/skole. Indstillingen skal betragtes som en fælles indstilling enten mellem arbejdsgiver og elev eller skole og elev. Fristen for at indstille en elev er 2. februar 2023.

Læs også