Slagteriet i Aalborg fejrer 50-års jubilæum
Der var kage og fejring på kreaturslagteriet i Aalborg, da medarbejderne kunne fejre slagteriets 50-års jubilæum.

Slagteriet i Aalborg fejrer 50-års jubilæum. Arkivfoto
Aalborg Slagteri har fejret jubilæum på et tidspunkt, hvor der under ledelse af fabrikschef Frank Andreasen er sat markante investeringer i gang for at sikre, at den nu 50 år gamle virksomhed står skarpt til det kommende halve århundrede.
Senest er slagteriet blandt andet blevet tilsluttet fjernvarmenettet, har investeret i reducering af vandforbruget og bedre indretning af produktionen til glæde for de 120 medarbejdere. Dermed er der gode forudsætninger for at fortsætte den fleksibilitet og de driftsresultater, der har kendetegnet virksomheden, og det glæder Palle D. Sørensen, der er Senior Director Production i Danmark, og som selv har en fortid som fabrikschef på slagteriet.
- Aalborg har været kendetegnet af en omstillingsparathed blandt medarbejderne, som har gjort, at vi meget hurtigt kan lægge om til de ønsker, vi møder fra andelsejere og kunder. Samtidig har størrelsen på anlægget gjort, at de kan være fleksible og tage mindre produktioner ind, så Aalborg styrke er i høj grad, at vi kan servicere vores andelsejere godt, og det er det, vi investerer i, så slagteriet står helt skarpt, siger han.
Med sin placering i det nordjyske, tæt på mange af Danish Crown Beefs andelsejere, er slagteriet i Aalborg vitalt for at levere den rette service til Danish Crown Beefs andelsejere.
- Slagteriets placering i den nordjyske region gør, at vi kan levere den optimale service til vores andelsejere på tværs af landet. Det komplimenterer vores slagteri i Holsted, så vi er tæt på andelsejerne, og kreaturerne ikke skal ud på lange transporter, siger Torben Nørremark, der er direktør i Danish Crown Ejerservice Beef.
For at fejre jubilæet sammen med de andelsejere, som leverer kreaturer til slagteriet, inviterer Danish Crown Beef Aalborg til åbent hus den 9. maj for andelsejere.