Dansk oksekøds klimaaftryk: Hvor mange knapper kan der skrues på?
Der er potentiale for at reducere udledningen af CO2 fra dansk oksekød med 20-30 procent. Det viser undersøgelse fra Seges Innovation.

Seges Innovation har beregnet, at det er muligt at reducere CO2-udledningen fra dansk oksekød med 20-30 procent. Arkivfoto: Tenna Bang
En undersøgelse foretaget af Seges Innovation viser, at det er muligt at reducere CO2-udledningen fra dansk oksekød med helt op til 20-30 procent afhængigt af, hvor drastiske ændringer, der laves, og hvor mange dyr der bliver tildelt metanhæmmende stoffer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her