bannerPos

Fodringsdag i Herning

Årets tema på Fodringsdagen den 10. september i Herning er protein. Arkivfoto
31-07-2019 07:35
Nu kan du tilmelde dig fodringsdagen i Herning, som i år sætter fokus på protein.

Tirsdag den 10. september mødes rådgivere, dyrlæger, undervisere, studerende, foderfirmaer, forskere, mælkeproducenter og andre til Fodringsdag 2019 i Herning Kongrescenter.

I år vil der blive sat særligt fokus på protein. Det sker blandt andet, når Ole Aaes, Seges, efter velkomsten holder et indlæg om »Betydning af rationens proteinniveau for mælkens miljø- og klimaaftryk«.

Herefter vil Chris Reynolds, professor på University of Reading, gøre deltagerne klogere på hvilken effekt proteinniveauet i foderrationen har på mælkeproduktionen og fodereffektiviteten samt for levetid og reproduktion.

 

Hestebønner i stedet for soja og raps

Der vil også blive kigget på, hvilken effekt protein og AAT har på mælkeydelsen og hvilke overvejelser man bør gøre om brugen af protein i foderplanlægningen.

Efter frokost bliver der sat fokus på hestebønner som erstatning for soja og raps.

Slutteligt får deltagerne et indlæg om varierende stivelsesmængder, finsnitteren som grovfoderlaboratorium, fedtsyremålinger og racens og grovfoderandelens betydning for klimapåvirkningen.

Man kan tilmelde sig på Landbrugsinfo.dk.

 

Vildsvinehegn beskytter os alle sammen

Spøjst og respektløst at kritisere vildsvinehegnet ved den dansk-tyske grænse, mener skribenten.

Vestjyllands Andel flytter hovedkontor

Vestjyllands Andel flytter i starten af næste år hovedkontor fra den nuværende placering i Ringkøbing til Industrivej Nord 9B i Birk Centerpark i Herning.

Samson præsenterer stærkt regnskab

2018-2019 har været et godt regnskabsår for Samson Group, der kommer ud med et overskud på 23,6 millioner kroner og en omsætning på over en halv milliard.

Afgørelse om tilskud til privat skovrejsning på vej

Ansøgere, som lever op til kravene, vil få tilsagn om midler til skov, lover Landbrugsstyrelsen.

Forbedring af jordens frugtbarhed

Et passende kulstofindhold er fundamentet for en god jordfysik, -kemi og biologi, som kan sikre den gode etablering og plantevækst.
Side 1 af 1718 (34358 artikler)Prev1234567171617171718Next