bannerPos

Seges om 1. slæt: Det tyder på et gennemsnitligt udbytte

Resultaterne fra 1. slæt kan betyde, at strategien skal justeres i forhold til 2. slæt. Arkivfoto
15-06-2019 16:43

De første analyser af årets 1. slæt tyder ifølge Seges på et gennemsnitligt udbytte med høj fordøjelighed, et højt sukkerindhold og et lidt lavere proteinindhold end normalt.

Meldingerne fra praksis tyder på et gennemsnitligt udbytte af 1. slæt, og de første analyser giver et fingerpeg om en høj fordøjelighed af organisk stof, et højt sukkerindhold samt et lidt lavere proteinindhold end normalt.

Sådan lyder meldingen fra Seges i den seneste udgave af Kvægnyt.

- Højt sukkerindhold i ensilagen øger risikoen for varmedannelse, når du åbner siloen. Derfor er det ekstra vigtigt at si

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nyt it-samarbejde bliver til Terra Connect

DLG Connect skifter navn, efter Velas er indtrådt i ejerkredsen med købet af 40 procent af aktierne fra DLG. Samtidig flytter medarbejderne ind i Velas’ lokaler i Vissenbjerg.

- Vi vil gøre branchen verdensførende

En ny national klynge indenfor fødevarer og bioressourcer er født. Med tårnhøje ambitioner i bagagen, er klyngen klar til at hjælpe danske virksomheder til vækst.

Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Erfaringer med par- og gruppevis opstaldning af kalvene

Måske er det kalvestaldens tur til en opdatering. I hvert fald vælger flere og flere at opstalde deres kalve par- eller gruppevis. En jordbrugsteknologstuderende har besøgt en række konventionelle landmænd og hørt deres erfaringer med opstaldningsformen.

Stadig pæn investeringslyst i landbruget

På trods af coronaens konsekvenser er der fortsat lyst til at investere hos landmænd. Sådan lyder det fra to virksomheder i det vestjyske.

Boligejerne får skattelettelser fra 2021 til 2024

De nye boligskatteregler, som skulle træde i kraft i 2021, udskydes nu til 2024. Det betyder, at ejendomsværdiskatten vil falde, og at ejendomsskatten stiger mindre end forventet mellem 2021 og 2024.
Side 1 af 1850 (36994 artikler)Prev1234567184818491850Next