- Landbruget skal reducere deres CO2, men ikke gennem lavere fødevareproduktion
Hvorfor er der ikke flere, der går massivt til angreb på CO2-beregningerne? Disse beregninger er ekstremt avancerede og med store usikkerheder. Det ser ud til, at de enkelte landes løsning i Europa af landbrugets CO2-udfordring er en lavere produktion. Det kan blive et dyrt bekendtskab for skatteyderne, mener læserbrevsskribenten.

Foto: Colourbox
Af Jens Schjerning, cheføkonom - Fondsmæglerselskabet Agrocura
Vi mennesker kan sagtens lave fejl, også selvom vi har en høj uddannelse og de bedste værktøjer til rådighed. Vi kan se bort fra fejlberegninger, fordi det vægter mere at være i et fællesskab end at stå udenfor. Der findes der mange eksperimenter omkring. Jeg vil her nævne et fra teorilokalet og et fra det virkelige liv.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her