LandboSyd løftede atter omsætningen

LandboSyd opnåede i 2019 atter et markant løft i omsætningen, og selv om ledelsesmæssig uro kostede på bundlinjen, kom rådgivningsvirksomheden ud af året med et positivt resultat på 1,6 millioner kroner.

Især et markant løft i årsresultatet hos datterselskabet LandboGruppen Syd medvirkede til, at LandboSyd fik et samlet set positivt resultat.

Sådan lyder det fra rådgivningsvirksomheden, som netop har offentliggjort 2019-regnskab, der viser et positivt resultat på 1,6 millioner kroner.

- Vi forventer et bedre resultat i 2020, og vi har et godt udgangspunkt for fortsat udvikling og vækst i de kommende år, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

- En række engangsudgifter i forbindelse med ledelsesskiftet har påvirket årsresultatet negativt, men LandboSyd er fortsat en særdeles solid virksomhed med en god kunde- og medlemsopbakning, og det er et godt fundament at bygge videre på, siger han.

Virksomheden har ifølge Mogens Dall stort set fastholdt medlemstallet, som faldt tre-fire procent på årsplan, og LandboSyd har samtidig fastholdt en vækst i aktiviteten.

Omsætning rundede 100 mio. kr.

LandboSyds omsætning inden for faglig rådgivning steg med 4,5 millioner kroner til 82,2 millioner og den samlede omsætning steg til 87,3 millioner kroner. 

Medregnes datterselskaber opnåede LandboSyd en omsætning på 104 millioner, hvilket er en markant fremgang i forhold til 2018, mens egenkapitalen er på 32,9 millioner kroner.

Administrerende direktør Sune Aagot Sckerl fortæller, at LandboSyd udvider aktiviteterne inden for økonomi- og driftsrådgivning i et faldende marked, både lokalt, regionalt og i hele landet.

Årsrapporten blev i denne uge godkendt af bestyrelsen og fremlægges på generalforsamlingen tirsdag 3. marts. 

aldo

Læs også