bannerPos

EU-støtte til natur – ja tak, hvis reglerne bliver enkle

- Man skal jo ikke glemme, at når munde skal mættes, så har netop de danske bedrifter bevist, at jo mere intensiv og effektiv, produktionen samlet set er, jo mere klimavenlig og bæredygtig er den set i forhold til bedrifterne i udlandet

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
07-11-2019 21:00

I DAG RISIKERER landmanden sin EU-hektarstøtte, hvis han ikke holder sine marker i god landbrugsmæssig stand. Nu vil regeringen lægge sig i selen for at skabe en fremtid, hvor EU-støtten også skal kunne gå til naturområder, der er omlagt fra landbrugsjord. Hvis regeringen får magt, som den har agt, kan det blive en realitet allerede i den nye EU-landbrugsreform.

HVIS DET LYKKES, er vejen banet for, at en lille del af finansieringen af dansk

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.
Side 1 af 1851 (37001 artikler)Prev1234567184918501851Next