For og bag trækker i hver sin retning
De foregående ugers pæne vejr har skabt et markant fokus på okse- og kalvebagkødet, mens forkødet handles mere langsomt, skriver Danish Crown Beef i sin markedsberetning.
Dermed er der både noget, der trækker i den ene og anden retning, og derfor arbejder slagterikoncernen for at hæve priserne på de varer, som er i sæson.
- Vejret skaber helt naturligt fokus på grillartikler og restaurantvarer, mens forkød og småkød er mindre efterspurgt. Derfor arbejder vi med priserne på de artikler, som er i sæson, for det er i de her måneder, hvor danskerne endnu ikke er taget på ferie, og hvor turistdestinationerne gør klar til feriesæson, at vi skal sikre aktiviteten, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.
Danish Crown Beef melder, at salget til Sydeuropa fortsat er godt - helt typisk for årstiden, fordi feriedestinationerne gør klar til turistsæsonen.