Bøfnoteringen holder det høje niveau

Oksekødsnoteringen hos Danish Crown holder niveauet i næste uge.

Forud for pinsedagene er det fortsat foodservice og grillentusiasterne på hjemmefronten, som tegner de store linjer i forretningen.

- Vi ser generelt et flot aftræk på vores grillsortiment, som i de foregående uger, og alt tyder på en god sommer, så længe vejret er med os. Som vi før har luftet, er det især de hjertemærkede kalveprodukter, som flere af de større detailkunder har kastet deres kærlighed på og kører kampagner med. Der er generelt en fin balance i den del af forretningen, hvor vi matcher efterspørgslen, siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Sommerens komme er for mange danskere lig festivaler, hvilket traditionelt er et sommermarked med stort afsæt.

- Foodservice har generelt rigtig travlt lige nu og i de kommende måneder. Nu er vi jo kommet til tiden for de store musikfestivaler, som kommer slag i slag i løbet af sommeren – og nærmest alle har stort behov for produkter til at brødføde gæsterne. Samtidig fortsætter restaurationsbranchen de sidste ugers flotte opsving – og de mange udskudte fester ligger som perler på en snor gennem sommermånederne, så heller ikke der kommer vi til at opleve nedgang, lyder det fra Henning Sønnichsen.

Kigger vi uden for landets grænser, tegner markedet sig stadig positivt trods de høje afregningspriser.

- Vi har fine ordrer i Asien, hvor priserne fortsat er fornuftige – og vi har sikret gode aftaler for juni på en stor del af kategorierne. Samtidig er efterspørgslen i de sydeuropæiske markeder stabile på både rygge, bag- og forfjerdinger og ferskvarer, siger Henning Sønnichsen.

Danish Crown Beef fastholder i den kommende uge afregningen på alle kategorier.

Læs også