Træg afsætning af oksekød presser prisen

- Konkurrencen er hård, der er rigeligt kød til rådighed og markedet generelt lidt sløvt, lyder det fra Danish Crown Beef.

Danish Crown sænker noteringen for oksekød i den kommende uge med 40 øre på alle kategorier på grund af en træg afsætning.

For det danske marked for oksekød er gået ned i gear, mærker man hos Danish Crown.

Slagteriet arbejder på at »holde gryden i kog med kampagner og skarp prissætning«, men meddeler, at konkurrencen kan mærkes, idet især gris og and traditionen tro fylder i forbrugernes bevidsthed.

- Faldet i efterspørgslen kommer jo ikke som en overraskelse, men årstiden arbejder ikke for os. Set over en bred kam formår vi at afsætte størstedelen af produkterne til fornuftige, om end en smule lavere, priser – og selvom frostlageret vokser, er det stadig håndterbart, siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef og fortsætter:

- Konkurrencen er hård, der er rigeligt kød til rådighed og markedet generelt lidt sløvt, men vi holder skruen i vandet.

Til gengæld står kunderne på eksportsiden, trods en smule afmatning i de foregående uger, stadig med armene relativt åbne, meddeler Danish Crown.

Læs også