Godt marked for oksekød, men lave tilførsler

Det europæiske marked for okse- og kalvekød er fortsat flot for årstiden. Salget fortsætter sit stabile niveau til både ind- og udland, men tilførslerne falder en anelse, lyder det fra Danish Crown Beef, der fastholder noteringerne på et uændret niveau.

Noteringerne i Danish Crown Beef er uændrede for næste uge.

- Vores salgsmiks ligger stadig rigtig pænt, når vi kigger på både ind- og udland med en fin afsætning til Sydeuropa og de øvrige eksportmarkeder, der fortsat holder en høj kadence for årstiden. Vores største issue for nuværende er, at vi mangler råvarer på nogle kategorier – mest udtalt på kødkvæg, hvor vi har en pæn efterspørgsel, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef, i en kommentar på selskabets hjemmeside.

Generelt er der et pænt salg af de fleste delstykker. Grænsehandlen mellem Norge og Sverige melder om høj aktivitet. Salget til Grækenland og den øvrige eksport er stadig pænt for årstiden, og de tyske aktiviteter i Danish Crown Beef klarer sig fortsat pænt på trods af ubalance på det tyske marked.

- Vi holder os godt til

- Vores lagre står pænt ovenpå årsafslutning, og der er ikke umiddelbart noget, der trykker. Det danske marked er stadig præget af fokus på Dansk Kalv og kampagner, mens det daglige salg er mere roligt. Vores gode samarbejde med kunderne gør, at vi fortsat ser pæn kampagneaktivitet, og det gør, at vi holder os godt til, siger Henning Sønnichsen.                 

Læs også