Kyllingeforbruget er vokset massivt globalt
En ny undersøgelse publiceret i det åbne forskningsnetværk MDPI viser, at kødforbruget er vokset globalt fra 2000 til 2019. Især kyllingeforbruget har gjort et stort indtog.

Fjerkræ står for 43 procent af det samlede, globale kødforbrug. Foto: Colourbox
Kødforbruget er stigende i mange lande verden over, imens det ser ud til, at kødforbruget er toppet i andre, skriver mediet PoultryWorld, der er dykket ned i en omfattende undersøgelse, der er publiceret i det åbne forskningsnetværk MDPI.
Kødforbruget er blevet undersøgt i 35 lande for at prøve at finde ud af, hvilke økonomiske faktorer der er afgørende for, at kødforbruget stiger, og hvilke der er afgørende for et fald.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her