Kinas kødproduktion steg 2021

Kinas kødproduktion steg med 16,3 pct. i 2021, skriver Landbrug & Fødevarer i »Markedsnyt for Grisekød«.

Tal fra »China National Bureau of Statistics« viser, at den samlede kinesiske produktion af grisekød, oksekød, lam og fjerkræ i 2021 med 88,9 mio. tons steg med 12,5 mio. tons eller 16,3 pct. i forhold til 2020.

For grisekød har myndighederne opgjort produktionen i 2021 til 53,0 mio. tons. En stigning på 11,8 mio. tons eller 28,8 pct. i forhold til 2020.

Produktionen af oksekød er opgjort til 7,0 mio. tons. En stigning på 3,7 pct.

Produktionen af lam er opgjort til 5,1 mio. tons. En stigning på 4,4 pct.

Produktionen af fjerkræ er opgjort til 23,8 mio. tons. En stigning på 0,8 pct.

Endelig er produktionen af æg opgjort til 34,1 mio. tons. Et fald på 1,7 pct.
 

Læs også