Oksenoteringen tager et markant hop op: - Vi kigger fortsat ind i et sultent marked

I den kommende uge hæver Danish Crown Beef igen prisen. Afregningen for alle kategorier stiger dermed 75 øre/kg i uge 25.

Med industriferien lige om hjørnet har sommeren efterhånden indfundet sig i det danske. For Danish Crown Beef betyder det fortsat fint afsæt til grillkunderne og detailhandlen, mens eksporten fortsat holder et fint niveau.

- Vi kigger fortsat ind i et sultent marked, hvor vi finder fornuftige løsninger på de forskellige produkter og udskæringer. Kigger vi mod Sydeuropa, er der et meget fornuftigt afsæt fra de danske slagterier, mens vi samtidig har landet et par gode ordrer på en række frosne varer fra lagrene i Tyskland, siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Hvad angår det professionelle segment, fortsætter foodservicebranchen i ind- og udland med at lægge rigtig pæne ordrer – blandt andet på burger-kategorien, hvor Danish Crown generelt vinder frem i stort set alle dele af markedet herhjemme.

De høje priser er dog også ved at have nået et punkt, hvor visse dele af kundegrundlaget begynder at overveje alternativer.

- Vi skal være oppe på mærkerne, da priserne efterhånden har nået et niveau, hvor indkøberne også kigger mod de lidt billigere proteiner – og andre forventer, at priserne snart må falde, hvortil vi blot kan konstatere, at det ikke ligefrem ligger i kortene på den korte bane, lyder det fra Henning Sønnichsen.

Læs også