Afgrødekvaliteten forringes i USA
Det begynder efterhånden at se slemt ud for afgrødekvaliteten i USA. I denne uge er det sojabønner og majs, der nedjusteres i kvalitet, imens kvaliteten for hvede fortsat er helt elendig i det amerikanske.

Foto: Arkivfoto
Den ugentlige opgørelse fra det amerikanske landbrugsministerium over afgrødernes tilstand i USA var for anden uge i træk noget af en skuffende omgang for majs og sojabønner. Således vurderer det amerikanske landbrugsministerium, at 65 procent af landets sojabønner nu er af god til fremragende kvalitet. For en uge siden lød vurderingen fra det amerikanske landbrugsministerium på, at 68 procent af sojabønnerne på de amerikanske marker i Midtvesten var af ypperste kvalitet.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her