AgroMarkets følger nu også markedet for foderfedt og olier

Fremover kan kunder i AgroMarkets få handelsvirksomhedens bud på de mest optimale tidspunkter for køb af foderfedt og foderolier.

AgroMarkets, der anbefaler købs- og salgstidspunkter for korn, foder, gødning, m.v., vil nu også anbefale de mest optimale tidspunkter for køb af foderfedt og foderolier.

- Der er et meget stort behov for at skabe øget gennemsigtighed også på dette område, så vi har længe haft planer om at inddrage disse produkter i vores analyser, siger John Jensen, handelsrådgiver hos AgroMarkets A/S.

Det er dog først nu, at AgroMarkets har kunnet samle den nødvendige viden til også at kunne sende købssignaler på produkterne. Det kræver nemlig som altid, at der som minimum er en forhandler, der vil sælge til de priser, AgroMarkets indikerer på deres hjemmeside. 

AgroMarkets har længe haft fokus på for eksempel palme-, raps- og sojaolie og vil nu altså også inddrage svinefedt og mættet fedt – for eksempel Bergafedt (C16) og Lipitec Bovi 85 (CA forsæbet) – i handelsvirksomhedens markedskommentarer, prisoversigter og ikke mindst købsanbefalinger, som kunderne får via SMS. 

mip

Læs også