bannerPos

Høsten skuffer mens efterspørgslen overrasker

Ugegraf: CBOT Hvede i US-cent pr. bushel Prisen for hvede går igen op, på trods af et fortsat stort globalt udbud. Hvedeprisen stiger som en konsekvens af en generelt nedgang i udbuddet af afgrøder på globalt plan og som en reaktion på en stigende efterspørgsel efter afgrøder.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
13-11-2019 17:17
Det går langt fra som planlagt og forventet med at få høstet afgrøder i USA. I sig selv er det en prisstyrkende faktor for det globale afgrødemarked lige nu. At vi så dertil lægger, at efterspørgslen efter afgrøder er tiltagende, så tegner det på, at vi skal til at se nye prisstigninger på afgrødemarkedet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøstyrelsen: Tilladelse skulle aldrig være givet

Gefion kritiserede tidligere på året Miljøstyrelsen for håndteringen af slam-sagen i Karrebæk Fjord. Nu giver Miljøministeren og styrelsen Gefion medhold i, at sagsbehandlingen ikke var korrekt, og at tilladelsen til dumpning ikke skulle have været givet.

Ploeger udstiller selvkørende rive og gyllemaskine i Brørup

Når Brørup Traktor- & Maskincenter mellem jul og nytår afholder deres traditionelle Åbent hus-arrangement, er der mulighed for at se nærmere på hollandske specialmaskiner.

Tican betaler 25 øre ekstra til leverandører

Hvis man leverer grise til Tican, kan man se frem til en ekstra regulering på 25 øre i december måned, oveni den løbende kilobetaling på 80 øre.

Oplev Island i sommerskrud

Det bliver i høj grad natur og kultur, der er i fokus på en syv dage lang rejse til øen højt mod nord i dagene 21.-27. juli 2020.
Side 1 af 1722 (34438 artikler)Prev1234567172017211722Next