bannerPos

Hvedehøsten sakker bagud i USA men kvaliteten er god

Dagsgraf: CBOT Sojabønner og Majs i US-cent pr. bushel Prisen for henholdsvis sojabønner og majs på afgrødebørsen i Chicago er sat under pres, efter nye tal, der viser at kvaliteten for de to afgrøder i USA er helt og aldeles i top.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
05-08-2020 21:10
Det går ikke helt som planlagt og forventet med at få høstet hvede i USA. Det viser en ny opgørelse, der kom ud mandag aften. Til gengæld er kvaliteten i for den amerikanske hvede i top og det er den også for majs og sojabønner.

De høster lige nu hvede i USA og nærmer sig efterhånden en afslutning på årets høst af vinterhvede. Men det går åbenbart ikke helt så godt med at få den resterende del af vinterhveden i hus, som det ellers var forventet. Det viser en ny opgørelse fra det amerikanske landbrugsministerium, der udkom mandag aften. Indtil videre har de amerikanske producenter af vinterhvede høstet på 85 procent af arealerne. Det var la

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Ny dæktryksregulering på Axion 900-traktorerne

Claas har netop lanceret CTIC-dæktryksregulering på Axion 900-traktorserien. Dæktryksbetjeningen er 100 procent Isobus-kompatibel og integreret i Cebis-terminalen.

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

DM&E fraråder al kørsel til biogas- og industrianlæg

Kørsel til og på biogasanlæg med maskiner bredere end 2.55 m frarådes. Dette skyldes en ny principiel sag med et af DM&E’s medlemmer, og man regner med at køre en retssag for at fastsætte fortolkning af reglerne.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.
Side 1 af 1928 (38558 artikler)Prev1234567192619271928Next