bannerPos

Tysk svinepris stiger til næsten 15 kroner

27-11-2019 15:17

Den tyske slagtesvinenotering stiger onsdag med 5 cent til 2,00 euro pr. kg (14,90 kr.). Det oplyser Danske Svineproducenter i et nyhedsbrev.
 
- Den officielle tyske slagtesvinenotering når det psykologisk vigtige punkt ved 2,00 euro pr. kg. Det er den højeste pris siden 2001. Udbuddet af slagteklare grise er ikke særlig stort, og slagterierne kæmper p.t. hårdt om det eksisterende udbud. Som følge heraf tør den tyske omsætterorganisation VEZG hæve den officielle tyske slagtesvinenotering med 5 cent til 2,00 euro i dag. Tyske markedseksperter regner ikke med, at der opstår stor modstand fra slagterierne. Priserne på kødmarkederne er nemlig steget endnu mere i forrige uge, skriver Danske Svineproducenter.

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next