1.400 var i Ringe

Stort fremmøde og investeringslyst ved det traditionsrige arrangement hos Ringe Maskinforretning.

Efter en »kedelig« januar måned længtes landmændene efter de første forårstegn og til en god snak med kollegerne ved de traditionelle åbent hus-arrangementer hos de fynske maskinforretninger.

Det kom eftertrykkelig til udtryk, da åbent hus-sæsonen blev skudt i gang hos Ringe Maskinforretning og AgroFyn.

Det skete lørdag den 1. februar, altså samme dag, hvor den første gødning reelt måtte bringes ud. Men det havde det våde vintervejr sat en solid stopper for, og derfor animerede det i den grad landmænd og andre maskininteresserede til en tur til Ringe i finregnen denne lørdag.

Fastholder årlig begivenhed

- Vi vurderer, at vi havde omkring 1.400 besøgende i løbet af dagen. Det er rigtigt, rigtigt flot, og lidt flere end sidste år.

Samtidig er direktøren for Ringe Maskinforretning, Jim Thygesen, også meget positiv over den interesse og investeringslyst, som afspejlede sig ved åbent hus-dagen.

- Det gjaldt både på nye traktorer, mejetærskere og redskaber. Og med et meget stort salg af både robotplæneklippere, motorsave og andre varer i butikken.

Samtidig glæder han sig over muligheden for at man mødes i hyggeligt og socialt samvær i værkstedet, hvor der traditionen tro serveres to ristede og to brød sammen med koldt fadøl.

- Det er helt sikkert en årlig begivenhed, som vi holder fast i, lød det Jim Thygesen på den hektiske dag, hvor han som ny direktør i forretningen nød gensynet med mange kendte mennesker i det fynske landbrug.

Læs også