Matchmaking-event for virksomheder og lærlinge

Fredag den 31. maj afholdt HEG, Metalindustriens Uddannelser og Dansk Maskinhandlerforening et matchmaking-event på Roskilde Dyrskue med fokus på at hjælpe virksomheder med at finde lærlinge.

HEG (Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser) havde inviteret en gruppe erhvervsskoleelever, der netop har afsluttet deres grundforløb 2 på personvognsmekanikeruddannelsen, til matchmaking-event.

Formålet var at skabe opmærksomhed omkring de udfordringer, eleverne står overfor, når det kommer til at finde en læreplads som personvognsmekaniker. I samme område findes der flere ubesatte lærepladser inden for entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikeruddannelsen, hvilket gav anledning til eventet.

HEG, Metalindustriens Uddannelser og Dansk Maskinhandlerforening ønskede at informere erhvervsskoleeleverne om mulighederne ved at skifte til entreprenør- og landbrugsmaskinmekanikeruddannelsen. Derudover fik eleverne mulighed for at møde virksomheder, der aktivt søger lærlinge.

Eventet på Roskilde Dyrskue var en succes og gav flere elever mulighed for at netværke med virksomhederne og måske finde fælles fodslag om en fremtidig uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker.

Læs mere om Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue finder sted fra fredag den 31. maj til søndag den 2. juni 2024, og byder på masser af sjov med alt fra konkurrencer og kåringer til foredrag og workshops.

Læs mere her

Læs også