Op til fire beholdere i ny fronttank fra Sky

Med muligheden for to, tre eller fire beholdere sætter Sky Agriculture en standard for fronttanke. Det gør de for at imødekomme fremtidens krav og udfordringer for landbruget.

Sky Agriculture har netop lanceret et ny fronttank, som har fået navnet Progress FT, og det ligger næsten i navnet, at det netop er fremskridt og fremtidens udfordringer og muligheder, der har været i fokus, da den nye fronttank blev udviklet.

- Med Progress TF opfylder vi ikke kun landmændenes nuværende behov, men forudser også fremtidige udfordringer ved at tilbyde en løsning, der er både innovativ og praktisk, perfekt tilpasset markkravene, lyder det fra Sky Agriculture.

Den nye fronttank, som har en volumen på op til 2.400 liter, kan opbygges med to, tre eller helt op til fire rum. Det giver mulighed for eksempelvis at så en hovedafgrøde, en companion crop, tildele gødning og udlægge sneglegift på én gang og fra den samme fronttank. Og det er altså et eksempel på de fremtidige krav, Sky Agriculture ser for sig.

Fronttanken har to selvstændige luftkredsløb og kan levere op til 60 kg pr. minut – en stor fordel ved eksempelvis tildeling af gødning ved lægning af kartofler eller ved majssåning med høj hastighed.

Fokus på sikkerhed og brugervenlighed

Progress FT kontrolleres via Isobus, og dermed kontrolleres tildelingsmængder for de op til fire forskellige beholdere på én og samme skærm og eventuelt via tildelingskort.

Sky Agriculture har arbejdet med designet, så udsynet hen over tanken er bedst muligt, og for at tage hånd om trafiksikkerheden er der monteret to sidekameraer forrest på tanken, så man får hjælp til at få øje på andre trafikanter i eksempelvis vejkryds og ved udkørsel fra marken.

Ønskes det, kan fronttanken monteres med en dækpakker forrest. Dækpakkeren er monteret med et hurtigkoblingssystem, så den nemt kan af- og påmonteres ved behov.

Læs også