Ny Giant-forhandler på Bornholm

Inden for fire måneder er tre nye Giant forhandlere introduceret. Den nyeste ligger i Rønne på Bornholm.

Nyboes Auto i Rønne bliver den 37. danske forhandler af Giant-maskiner fra Brdr. Holst Sørensen.
Nyboes Auto i Rønne bliver den 37. danske forhandler af Giant-maskiner fra Brdr. Holst Sørensen.

Brdr. Holst Sørensen annoncerede i september Kolding Have og Park Maskiner som ny Giant-forhandlere. Helsinge Maskinforretning i Nordsjælland fulgte trop blot to uger efter. Nu kan det så offentliggøres, at den tredje og nyeste forhandler er Nyboes Auto ApS i Rønne. 

Nyboes Auto ApS blev etableret i 1976, oprindelig med fokus på biler. Siden hen er forretningen vokset sig større, og entreprenørmaskiner/Have & Park er blevet en del af programmet. 
Direktør hos Nyboes Auto, Jesper Jensen, udtaler: 

- Vi undersøgte markedet for minilæssere. Efter mødet med Brdr. Holst Sørensen var der ingen tvivl om, at det var Giant minilæssere, der skulle indgå i programmet. Vi er glade for aftalen, og glæder os til at kunne levere og servicere Giant minilæssere på hele Bornholm.

Nyboes Auto ApS har fokus på fremtiden og elektriske maskiner. Her kommer maskinhandleren også til at være førende, da de har mulighed for fremvisning af den elektriske Giant, G2200E X-TRA. Her kan brugerne se frem til en lydsvag og emissionsfri minilæsser, velegnet til læsseopgaver inden døre og i bymiljøet.  

- Vi ved at elektriske minilæssere bliver en del af fremtiden. Der skal vi naturligvis også være med, til at bidrage til grønne og mere miljøvenlige arbejdspladser på Bornholm., siger Jesper Jensen.

Nyboes Auto ApS i Rønne tilslutter sig et netværk af Giant-forhandlere, der nu tæller 37. Det er muligt at se nærmere på Giant minilæsserne i butikken allerede fra i dag, eller ved at kontakte Nyboes Auto ApS for en demonstration af modellerne.

hka

Læs også

Manitou lancerer to nye teleskoplæssere
Teleskoplæsser udfordrer det traditionelle marked
11 nye vandingsmaskiner leveret
Danmarks første Fendt 314 FendtOne leveret
Geringhoff-skæreborde tilgængelig på MF-mejetærskere
Agromek drysser stjerner over produktnyheder