Agromek drysser stjerner over produktnyheder

Trods udsættelse af den fysiske messe uddeler Agromek nu stjerner til produktnyheder, som kan ses fra den 22. januar på Agromeks hjemmeside.

Agromeks direktør Claus Hermansen glæder sig over, at konceptet med Agromek Stars Special Edition 2021 er blevet godt modtaget. Foto: Wiegaarden
Agromeks direktør Claus Hermansen glæder sig over, at konceptet med Agromek Stars Special Edition 2021 er blevet godt modtaget. Foto: Wiegaarden

Det drysser med stjerner over produktnyheder, selv om Agromek er udsat til senere. I en kort periode har udstillere haft mulighed for at sende deres produktnyheder til bedømmelse hos Agromeks nyhedsudvalg – nøjagtig som det sker ved den fysisk afholdte messe.  Bedømmelsen af Agromek Stars Special Edition 2021 er netop afsluttet.

- Konceptet er blevet rigtigt godt modtaget, for mange udstillere savner at kunne nå ud til landmændene, når det for eksempel ikke er muligt at mødes på messer, siger Agromeks direktør Claus Hermansen.

- Trods udsat messe og corona er der stadig fuld gang i udviklingen i agroindustrien. Nyhederne spænder vidt, og det er tydeligt, at de digitale løsninger kommer ind over alt i landbruget, uanset om det er i markens maskiner eller i staldene, fortsætter Claus Hermansen. 

Store nyheder

Han er sikker på, at mange af de innovative nyheder vil være med til at hjælpe landmænd i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette arbejdet i hverdagen.

Dommerne i nyhedsudvalget har givet tre stjerner til 5 nyheder, to stjerner til 18 nyheder og 9 nyheder har fået én stjerne. Blandt de trestjernede er 4 af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

- Vi glæder os til at præsentere nyhederne, som man fra fredag den 22. januar kan se på Agromeks hjemmeside www.agromek.dk, siger Claus Hermansen.

Agromek har normalt flere tusinde udenlandske gæster på sine messer, og derfor bliver nyhederne i Agromek Stars Special Edition også eksponeret for hele verden. Blandt andet vil alle pressemeddelelser om to- og trestjernede nyheder også findes i en engelsk version på www.agromek.com

 

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Læs også

Hjullæssere opdateret
Ny pakker på storballepresser
Nye læssere fra Schäffer
Mere fynsk New Holland
Flere nye produkter på vej
Langtidsholdbare sliddele