Valtra lancerer ny app til frontlæsseren

I forbindelse med Valtras 70-års jubilæum introducerer fabrikken nu en ny app til styring af frontlæsseropgaver til SmartTouch-modeller i G-, N- og T-serietraktorerne.

En ny app fra Valtra gør det muligt for traktorføreren at veje materialet i frontlæsseren, eksempelvis baller, grus, ensilage, med videre. Appen indsamler vejedata, og når opgaven er udført, kan operatøren overføre dataene til videre databehandling.

Appen forbedrer også arbejdsproduktiviteten og sikkerheden, da de øvre og nedre grænser for læsserens bevægelser og de maksimale vinkler kan indstilles, så læsseren automatisk stopper, når grænserne overskrides. Der er også en brugervenlig rystefunktion, der hjælper føreren med at sikre, at der ikke er materiale tilbage i skovlen, som våd sne eller sand.

Appen betjenes fra touchskærmen på SmartTouch-armlæn og kræver ikke separate betjeningsknapper eller skærme. Det er nemt at justere indstillingerne for appen i forhold til en smartphone, så føreren kan slappe af og nyde arbejdet, mens traktoren automatisk tager sig af alle frontlæsserens indstillinger.

Precision Lift & Load-appen er tilgængelig fra efteråret som fabriksmonteret ekstraudstyr på traktorer i G-, N- og T-serien med SmartTouch-armlæn.

Læs også