Ny Schäffer-forhandler

Helms TMT-Centret A/S og maskinforretningen Veggerslev ApS ved Grenaa udvider samarbejdet, så det nu også omfatter salg og service af Schäffer-læssemaskiner.

Så er det en aftale. Indehaver af Veggerslev ApS, Mads Bonde Andersen, der ses til venstre, og brandmanager Allan Helms fra Helms TMT-Centret A/S havde de store smil fremme, da aftalen om Veggerslev som ny Schäffer-forhandler var faldet på plads. Bag dem ses en fabriksny Schäffer 2428-læssemaskine, som Veggerslev allerede har solgt.

Salget og servicen af Schäffer-læssemaskiner på Djursland bliver nu udvidet med Veggerslev ved Grenaa som ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner.

Firmaet har i forvejen masser af erfaring med at arbejde med læssemaskiner, som man har solgt til eksempelvis anlægsgartnere, entreprenører og landbrug.

- Når vi nu har valgt at forhandle Schäffer-læssemaskiner, så er det ikke mindst fordi, at mærket er kendetegnet ved en høj kvalitet og flot finish. Kort sagt tysk kvalitet hele vejen igennem, siger Mads Bonde Andersen, indehaver af Veggerslev.

Den første er allerede solgt

- Vi ved allerede, at Schäffer-læsemaskiner er nemme at sælge som brugte, så det er tydeligvis et efterspurgt mærke. Vi har da også allerede solgt den første fabriksnye Schäffer-læssemaskine, en Schäffer 2428, forklarer Mads Bonde Andersen.

- Vi føler os meget trygge ved skiftet til Schäffer, da vi i forvejen er forhandler af flere andre produkter fra importøren, Helms TMT-Centret i Lind ved Herning, som vi har et godt samarbejde med, slutter han.

Styrker salg og service på Djursland

- Når vi nu udvider vores samarbejde med Veggerslev til også at omfatte Schäffer-læssemaskiner, så er det for at styrke salget og servicen på Djursland, forklarer brandmanager Allan Helms fra Helms TMT-Centret.

- Vi kender Veggerslev som en energisk og fleksibel virksomhed, der har stort fokus på god service på tværs af mange kundegrupper, tilføjer Allan Helms.

Han oplyser i øvrigt, at det allerede eksisterende Schäffer-forhandlernet på Djursland bibeholdes uændret.

Læs også