Semler Agro etablerer nyt domicil i Ringsted

Semler Agro A/S har investeret i ny ejendom i Ringsted, der skal danne rammen for koncernens regionale hovedkontor på Sjælland.

I februar 2021 kunne Semler Agro løfte sløret for opkøbet af deres første flagskibsforretning, da de overtog ejerskabet af deres afdeling i Brønderslev.

Nu fortsætter Semler Agro med et nyt opkøb, der har købt sig ind på den iøjnefaldende ejendom på Kærup Parkvej 17 i Ringsted ud til E20-motorvejen, som i dag drives af Helms TMT-Centret A/S. Semler Agro overtager ejendom og flytter ind i løbet af 2022.
- Ringsted udvikler sig til et centrum og logistiskknudepunkt for landbruget, og det er dermed den bedste beliggenhed på Sjælland for os, siger Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro.

Ejendommen i Ringsted skal huse Semler Agros nye Center Øst, der er et led i maskinforretningens større logistikstrategi om at blive centralt forankret i dansk landbrug og komme effektivt ud til kunderne. Med etableringen af Center Øst i Ringsted, fuldender Semler Agro deres geografiske strategi og dækning af Sjælland, der inkluderer Falster og Lolland. Center Øst kommer desuden til at være nabo til et helt nyt opført Sjællands domicil for Helms TMT-Centret, som forventes at stå klar medio 2022.

Personalet flytter med

- Vi har et mål om at være landmændenes foretrukne samarbejdspartner, derfor skal vi også placere os optimalt i forhold til landbrugets behov. Med den centrale placering vi får ved Center Øst, som inkluderer reservedelslager samt de mange rullende værksteder, kan vi på rigtig kort tid komme ud i alle kroge af Sjælland og øerne, forklarer Morten Buus.

Flytningen af Semler Agros sjællandske hovedcenter betyder samtidig, at Næstved-afdeling lukker. Personalet fra Næstved-afdelingen rykker med til Ringsted under ledelse af Jesper Ulrik Skallergård, der sidste år tiltrådte som afdelingsleder.

Semler Agro blev etableret i 2015 og har i dag eksklusivforhandling af fire brands. John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, der supporteres af cirka 250 ansatte og mere end 80 rullende værksteder. Inklusive det nye Center Øst har Semler Agro 13 forretninger i hele landet sammen med en forhandler på Bornholm.

Læs også