Store maskiner til skue

Case IH-modeller og Flemløse Maskinforretnings øvrige produkter blev vist frem i det rette element hos lokal kunde i flot solskinsvejr.

Den nye Hardi-linje, Aeon Centura, blev præsenteret i rette element i det flotte forsommervejr med god vind.

I den forgangne weekend skulle der have været dyrskue i Odense. Som en erstatning valgte Flemløse Maskinforretning at fremvise det store produktprogram hos en af forretningens mange loyale kunder, Martin Boe Madsen i Ebberup.

- Vi mangler naturligvis dyrskuet, men også at kunne mødes med kollegerne ved maskinarrangementer og åbent huse. Derfor sagde jeg naturligvis ja, da jeg blev spurgt om at være vært for denne dag, lød det fra den sydvestfynske svineproducent, da der den 2. juni blev afviklet demonstration på ejendommen Søgård lige uden for Ebberup.

Martin Boe Madsen kører selv både med Case IH traktorer og mejetærsker samt Hardi sprøjte på bedriften, der tæller i alt 335 hektar med både traditionelle markafgrøder og specialafgrøder som spinat og pak choi frø. Svineproduktionen er på 27.000 slagtesvin.

Fokus på store maskiner

Ved arrangementet var der især rettet fokus på de større maskiner. Således blev blandt andet de knækstyrede Case IH Quadtrac og Steiger stortraktorer vist frem – og prøvekørt på landevejen ved gården.

I kornmarken overfor svinestalden blev den nye Hardi Aeon 5200 Twin Force præsenteret i det til lejligheden flotte forsommervejr med en god vind.

- Vi havde en god erfaring med markdemonstrationen i efteråret ved Roerslev, og skulle egentlig havde været vært for en demonstration af Hardi-nyheden. Men da vi ikke kunne komme på dyrskue i år, valgte vi så i stedet at gå all-in, og her også at give folk mulighed for at få en prøvetur i de store modeller, og møde vore leverandører, lød det fra en tilfreds Flemløse-sælger, Stefan Møller, med udstillingsområdet på Søgård fyldt med interesserede landmænd fra det meste af Fyn.

Læs også